MAGDA L-A INSELAT PE SERBAN IONESCU!!!

In jos

MAGDA L-A INSELAT PE SERBAN IONESCU!!!

Mesaj  Admin la data de Mier Oct 27, 2010 12:30 amMagda nu şi-a invitat soţul, pe Şerban, la petrecere. În schimb, ea a dansat cu un prieten, care nu s-a sfiit s-o strângă la piept (bulă) .Acuzat de Magda Catone că ar fi curvar şi violent, Şerban Ionescu aruncă "bomba". Doamna "Bonux" îşi doreşte cu ardoare divorţul, căci are o relaţie extraconjugală de doi ani.

La nici o săptămână de la începerea prcesului de divorţ, soţii Magda Catone şi Şerban Ionescu s-au săturat să ascundă motivele separării şi îşi aruncă acuzaţii grele reciproce.

Actriţa a fost pozată în prezenţa unui prieten, ce părea mult mai mult decât atât.

Acest lucru a fost confirmat şi de Ionescu, care a dat câteva declaraţii pentru reporterii de la emisiunea "Happy Hour".

Potrivit spuselor lui, Magda ar avea un amant, de mai bine de doi ani: "Eu când am prins-o pe ea cu altul, mi-a zis că divorţează şi a aruncat chestia asta, că femeia la nervi aruncă tot felul de tâmpenii, că sunt beţiv şi curvar, şi violent. Îţi dai seama că dacă o prindeam în casă nu mai existau nici el, nici ea! Am prins nişte SMS-uri, că proasta a uitat să şi le şteargă", a declarat Şerban, ieri, la "Happy Hour" (Pro Tv).

Citeşte şi:

Magda Catone: miercuri divorţ, sâmbătă chef - FOTO


Şerban Ionescu: «Nu vreau să divorţez de Magda Catone»


Şerban Ionescu: «Chiar dacă divorţez de Magda Catone, tot cu ea voi fi»

Magda Catone divorţează de Şerban Ionescu

Enervat la culme, actorul a continuat seria replicilor violente: "I-am spus «te devastez», că-i cu partaj, cu vânzări de imobile, cu împărţeală. «Te arunc şi la marginea Capitalei, asta ai căutat!» a vrut libertăţi, să le plătească", a mai spus Ionescu.

Primul termen al procesului de divorţ a fost miercurea trecută, iar judecătorii speră să-i împace, următorul termen fiind peste trei luni

Admin
Admin

Mesaje : 58
Data de înscriere : 23/10/2010

Vezi profilul utilizatorului http://claudia.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum