Scandalul dintre Leo de la Strhaia si Daniela Crudu ia amploare!!!

In jos

Scandalul dintre Leo de la Strhaia si Daniela Crudu ia amploare!!!

Mesaj  mamacita la data de Mar Ian 18, 2011 2:32 am

Bianca Drăguşanu se implică în scandalul Crudu - Leo de la Strehaia: "Cu mine trebuie să negociezi, ea e mică şi retardă şi eu o consiliez"Leo de la StrehaiaScandalul dintre Daniela Crudu şi Leo de la Strehaia continuă, deoarece bruneta nu vrea să îi dea banii şi nu recunoaşte de altfel că ar fi luat bani de la el. Mai mult, în scandal ar fi fost implicată şi Bianca Drăguşanu, care s-ar fi oferit, împreună cu bruneta, să petreacă o noapte cu Leo de la Strehaia, pentru sumă de 100.000 de euro.

"Mă sună şi-mi spune că are o surpriză pentru mine, să ne vedem într-un loc public. Atunci a venit la întâlnire cu încă cineva. Mi-a spus că dacă le vreau pe amândouă la pachet mă costă 100.000 de euro. Am discutat acolo vreo oră. Nu am fost de acord cu suma, a rămas să mă gândesc eu şi am ajuns la concluzia că e prea mult. Am zis c-o vreau pe Daniela că era mai amărâtă şi vreau o relaţie cu ea. După o zi o sun pe Bianca şi îi spun că vreau o relaţie cu Daniela, dar ea mi-a zis că nu se poate, mi-a trimis un mesaj: ‘cu mine trebuie să negociezi, cu ea cu atât mai puţin cu cât mai bine, e mică şi retardă şi eu o consiliez'", a povestit Leo de la Strehaia, pentru Acces Direct.
”Îmi pare rău că s-a ajuns şi la Bianca Drăguşanu, dar e şi vina ei, pentru că nu trebuia să se bage între mine şi Daniela. Bianca a intrat pe fir de când ne-am întâlnit la mall toţi trei şi am discutat despre bani. Voiam ca Daniela să-mi dea cei 400 de milioane înapoi iar Bianca a zis „Fată, nu îi da banii!„ Ea a zis că a făcut o glumă, că aşa face ea glume... Mie îmi pare rău că s-a ajuns până aici. Eu am rugat-o pe Daniela să îşi ceară scuze, dar dacă nu a vrut a fost implicată şi Bianca. Deci Daniela e de vină. Bianca nu a luat bani de la mine”, a comentat Leo în cadrul emisiunii Drept la Ţintă.

Şi Bianca Drăguşanu este implicată în scandalul Daniela Crudu - Leo de la Strehaia”Nici nu m-am gândit la treaba cu cei 100.000 de euro pentru o partidă de sex pentru că sunt mulţi bani, dar dacă ţinea gluma... cred că mergea. Eu zic că e adevărat, ea a zis că e o glumă, dar acum să fie şi ea sinceră, deoarece ştie tot adevărul dintre mine şi Daniela”, a continuat Leo.

”Eu am avut cu Bianca o altă relaţie. Ne sunam des, ne povesteam multe lucruri la telefon”, a povestit acesta, sugerând că se înţelegea bine cu blonda.

Daniela Crudu: 'Am vrut să-i dau banii înapoi dar el n-a vrut să-i primească'

Despre întâlnirea din mall, la două zile de când a apărut scandalul în presă, Daniela a spus că de fapt a vrut să-i dea banii atunci, dar el ar fi refuzat.

Daniela Crudu "Bianca m-a ajutat pentru că eu nu mai scăpam de omul acesta. M-am întâlnit cu ea la mall să-mi dea ea ceva şi m-am întâlnit şi cu el că vroiam să-i dau banii înapoi. Nu l-a sunat ea, eu l-am sunat. I-am povestit Biancăi că nu mai scap de el că este obsedat. Noi am ales să ne întâlnim acolo pentru că era foarte multă lume şi să nu se creadă altceva. Am vrut să-i dau banii, dar nu a vrut să-i primească. Bianca s-a băgat pentru mine l-a rugat să mă lase în pace: ‘Tu ai eşti un bărbat care i-a făcut cadou unei femei. Ce bărbat eşti tu dacă îi ceri cadoul înapoi?'", a povestit Daniela, adăugând că "povestea cu 100.000 de euro a fost doar o glumă".

Pe de altă parte, Leo de la Strehaia a afirmat că atunci a fost momentul în care Bianca Drăguşanu i-ar fi propus acestuia să le dea 100.000 de euro, iar ele să vină 'la pachet': Bianca mi-a zis că Daniela nu mai merge nicăieri fără ea şi a zis că dacă vreau va trebui să le iau pe amândouă la pachet pentru 100.000 de euro. Acum nu ştiu dacă pentru o noapte, o lună. Am rămas surprins, nu mă aşteptam ca discuţia să fie exact acolo. I-a zis atunci Bianca să nu-mi dea banii înapoi şi să mă lase să mă gândesc vreo două zile. Am ajuns la concluzia că Danielei i-a plăcut scandalul ăsta şi a fost făcut de ea. Chiar am impresia că este un joc făcut de ele, iar singurul care a pierdut sunt eu, că am rămas fără bani".

mamacita

Mesaje : 1
Data de înscriere : 17/01/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum